BUKU RADITYA DIKA KAMBING JANTAN PDF

Buku pertamanya berjudul Kambing. Jantan masuk kategori best seller. Buku tersebut menampilkan kehidupan Dika (Raditya Dika) saat kuliah di. Australia. Resensi Novel Kambing Jantan. 1. Identitas Novel: Judul Novel: Kambing Jantan “Sebuah Catatan Pelajar Bodoh” Penulis: Raditya Dika Penerbit: Gagas . This Page is automatically generated based on what Facebook users are interested in, and not affiliated with or endorsed by anyone associated with the topic.

Author: Kigakus Nat
Country: Qatar
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 5 March 2004
Pages: 457
PDF File Size: 19.69 Mb
ePub File Size: 20.94 Mb
ISBN: 700-5-47039-966-8
Downloads: 65844
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Fautilar

Gue kurusan dikit, dikomentarin orang yang baru ketemu, ‘ Bang Radit, kurusan, deh. His latest books, bearing the title Radikus Makankakus: Buku ini saya persembahkan untuk orang-orang yang pernah dilukai, hingga susah melupakan. Sebab, setelah tualang panjang ke masa lalu, kamu harus menjadi lebih baik.

His first book was a collection of his humorous blog entries, entitled Kambingjantan: Published a year following the success of his previous work. Currently he’s working as director and editor-in-chief Bukune Publishing House.

Ada satu adegan yang mana gue harus berantem ama orang di depan orang banyak. He wrote six national bestselling books and starred as the main character in Cinta BrontosaurusManusia Setengah SalmonMarmut Merah Jambu and Koala Ugly namely based on the title of the books he wrote. Seperti yang Ara tadi anjurkan lewat telepon, ini adalah saatnya gue bilang ke Ina kalau gue sangat menikmati malam ini.

  DPM BL-100303 PDF

To ask other readers questions about KambingJantanplease sign up.

Ma, kok jerawatnya ilang banyak banget sih? Ligar Widya Lestari rated it liked it Nov 04, Ali rated it liked it May 02, View a machine-translated version of the Indonesian article.

Raditya Dika – Wikipedia

Mobil masih melaju kencang, dan di depan ada pohon gede. Audrey rated it liked it May 12, Oya, satu hal lagi, komik ini juga multifungsi.

Want to Read Currently Reading Read. Ajibnya, setiap kali dibersiin ama dia, paginya pasti jerawat gw berkurang banyak sekali!!!

Read kaa/kambing-jantan-sebuah-catatan-harian-pelajar-bodoh-raditya-dika

Rizki Aditya rated it liked it Jun 07, Paperbackpages. Books by Raditya Dika. No trivia or quizzes yet.

Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. This page was last edited on 27 Novemberat Return to Book Page.

Giliran gue potong rambut botak, ada orang yang ketemu gue di mall nanya, ‘Wah botak sekarang? His latest books, bearing the Raditya Dika is an Indonesian comedy writer.

Anastasia Sijabat rated it liked it Aug 28, Raditya Dika is the eldest of nine siblings, he has 3 younger sisters and 5 younger brother: Rahasianya tuh pada kain yang Mama pake buat bersiin muka kamu! Advisa Tihas rated it liked it Jan 26, Qonita rated it liked it May 10, Hardian Prakasa rated it liked it Mar 17, From Wikipedia, the free encyclopedia.

  BIOQUIMICA LEHNINGER 5TA EDICION PDF

By using this site, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy. Kami bertiga gak ada yang pernah ke Miami. Ulin Nuha rated it liked it Jan 01, Gue akting dengan segenap jiwa dan raga. HAL kedua yang gue nggak sempat kasih tahu Iman: Esok paginya, ternyata jerawat gw makin banyak!!!

KambingJantan: Sebuah Komik Pelajar Bodoh

Dan, mulailah menata rindu yang baru. Catatan Harian Pelajar Bodoh Malegoat: Exact name of German article]]; see its history for attribution. Citra Mardiati rated it liked it Oct 11, Aji Prakoso rated it liked it Mar 22,