ELEKTRISCHE HUISINSTALLATIE PDF

Elektrisch materiaal voor de doe-het-zelver. bespaar tot 50% door je elektriciteit zelf te leggen. Elektrisch schakelmateriaal en domotica. Elektrische huisinstallatie deel 2: Moderne verlichtingsschakelingen. De elektrische huisinstallatie, deel 2. Bron: Nik Depoorter Leerkracht. ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de .

Author: Zulmaran Akijar
Country: Bermuda
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 22 October 2012
Pages: 42
PDF File Size: 14.74 Mb
ePub File Size: 8.85 Mb
ISBN: 235-1-23065-133-6
Downloads: 74068
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Balar

Download en installatie hulp. Dankzij de Unicode-technologie kunnen teksten in elke taal worden geplaatst.

Het probleem met het AREI is dat men de huisinstallatke informatie moeilijk kan bemachtigen. De tekeningen die door het programma worden gemaakt kunnen eenvoudig worden geplakt in Microsoft Office en andere programma’s.

Lijst met wijzigingen aan het AREI sedert hiisinstallatie jaar Veel mensen leggen hun elektrische installatie zelf en worden dan geconfronteerd met het probleem dat ze de eendraad- en situatieschema’s moeten tekenen om hun installatie goedgekeurd te krijgen.

Men bereikt reeds een behoorlijk resultaat door in Ms Paint een schema te tekenen op A3 formaat en dat te printen op A4 formaat. De tekst van de wijzigingen kan men opzoeken op de site van de FOD Justitie, met behulp van hun zoekmachine.

De truc is dat men er zich van bewust moet zijn dat een pixel op zichzelf guisinstallatie afmetingen heeft. Het programma is gratis voor niet-commercieel gebruik en kan onbeperkt gebruikt worden.

Installeer nu de nieuwe Firefox.

Huisnistallatie thanks Submit review. Klik hier voor instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Dat is natuurlijk een moeilijke opgave, vandaar dat er betalende edities beschikbaar zijn, bijvoorbeeld zoals deze. Bovendien bevatten ze geen AREI-symbolen, maar als men voor deze optie kiest is het misschien mogelijk om die symbolen te importeren.

  LM2594 DATASHEET PDF

Het A.R.E.I. voor doe-het-zelvers.

GeoGebra Gratis flexibele wiskunde software. Na enkele uren oefenen kan men er nochtans al een flink eind mee overweg. De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de elektrotechnicus nodig heeft.

Stellarium Planetarium op je pc. De twee belangrijkste problemen in verband met het AREI, waarmee een doe-het-zelver zich geconfronteerd ziet, zijn:. Waar vind ik een elektrosche van het AREI die up-to date is? Om een bestand te downloadenklik met de linker muisknop en er verschijnt een drop down menu.

De bedoeling van deze pagina is om de doe-het-zelvers, die dat wensen, te laten mee “genieten” van mijn ervaringen op het gebied van het AREI. Op iedere Windows computer staat Ms Paint. Het programma bevat een uitgebreide bibliotheek van elektrische symbolen en het is gemakkelijk om uw eigen symbolen te maken.

Er is maximale zorg aan ergonomie en gebruiksgemak. ProfiCAD voldoet voor ervaren professionals, maar is dankzij het logische en kleurrijke uiterlijk ook uitermate geschikt om de technische tekenkunst onder de knie te krijgen.

Elektrische huisinstallatie deel 2 : Moderne verlichtingsschakelingen

Klik met de rechter muisknop op de onderlijnde tekst-link huisinetallatie een bestand te bekijken. Kies daaruit de gepaste optie in functie van uw browser: Ook een situatieschema is niet zo moeilijk. Home Wind Getij A. Zelfs onervaren gebruikers kunnen tekeningen van hoge kwaliteit produceren met ProfiCAD. ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. Sommige functies vereisen Javascript, maar dat is uitgeschakeld.

  ESCONDERIJO PERFEITO MEG CABOT PDF

Het programma bevat meer dan duizend verschillende technische symbolen, die stuk voor stuk zijn ondergebracht in een overzichtelijke lijst aan de linkerkant van het scherm. Via een editor vul je die lijst aan met zelfgemaakte huisinsfallatie.

Vertrek niet zonder je download! Hetzelfde geldt voor opties zoals het automatisch bijhouden van een zogenaamde netlijst en materiaalstaat: Hierna bevindt zich een misschien niet volledige lijst van de wijzigingen aan het AREI die sedert het jaar in het staatsblad zijn verschenen. We zijn trots op de eenvoudige installatie en lage systeemeisen.

Dit is veruit de eenvoudigste oplossing. Elektrische symbolen worden automatisch genummerd.

Frank’s website

Kies daaruit de gepaste optie in functie van uw browser:. Dat is een zeer eenvoudig tekenprogramma, maar veel mensen zien er tegen op om daarmee van start te gaan. Elektrische ingenieurs zullen profiteren van geavanceerde functies zoals automatisch genereren van kruisverwijzingen, het huisinstalkatie van meerdere pagina’s, lagen, batch afdrukken en referentieroosters.

Your review for ProfiCAD. Lees de volledige beschrijving. In principe zijn alle teksten van het AREI vrij verkrijgbaar, maar dat is via elektridche publicaties in het Staatsblad.